Parlem de l’Ajuntament Calero

L’Ajuntament fa aigua, i CIU no troba prou estopa per tapar les vies d’aigua que ha deixat obertes. L’Equip de govern de CiU s’ha vist obligat a realitzar un Pla Econòmic i Financer i una programació pressupostària fins l’any 2014, que l’obliga a ser fiscalitzat pel Departament d’Economia i Finances  per cumplir la llei d’estabilitat pressupostària. Això vol dir  que fins el 2014, l’ajuntament  haurà de reduir els pressupostos  fins un màxim de 10 milions d’Euros, dels quals el 50% se’n van en Salaris de Plantilla, Alts càrrecs, Directius i Càrrecs de Confiança.

CiU ha trobat la manera d’empenyar la Cala podent dir que les obligacions que l’Ajuntament ha contret no son tècnicament endeutament. El nom es lo de menos, la Cala haurà de fer front a més de 20 milions d’Euros, diners que han de sortir de l’Ajuntament per pagar als Bancs i Empreses afectades.

Si parlem de l’aparcament soterrat, el govern ha construit una obra que ha costat 4 milions d’euros  tot i saber que era econòmicament inviable. Per això no és capaç de trobar qui la gestioni. Tenim una infrastructura buida la major part de l’any i a l’estiu, els Caleros continuarem sense poder aparcar, si no és pagant.

Parlem de la Piscina?  Segons la Cala Gestió costarà 6,8 milions d’euros, quan el pressupost inicial era de 5,2 milions. Curiosament els mateixos constructors que han fet la d’aquí, l’estan fent a Alcanar per només  4 milions. A sobre, a només 3 mesos de les eleccions, Construccions Feu, matriu de Trevol La Cala, ha fet suspensió de pagaments. L’empresa ha fracassat en no trobar el finançament que ara passarà a fer més gran el deute de l’Ajuntament . 13 milions d’Euros el cost de l’operació sense tenir en compte la gestió.

Un altre front obert no menys greu, la Residència d’Avis. Una obra de 5 milions d’Euros ens acabarà costant 12 milions d’Euros i els nostres avis hauran de pagar un mínim de 1800 euros mensuals per una plaça de residència. Qui s’ho podrà permetre?

Pagar 3 vegades més per la mateixa cosa, es la fòrmula màgica de CiU. Dues vegades el  seu preu com ha passat amb la Piscina i  amb la Residència, per després  tornar a pagar una vegada més, aquell que pugui, per fer-ne ús.

A Esquerra ens preocupa molt que no tothom pugui gaudir de la Piscina, de l’Aparcament o de la Residència. El model CIU es clar. Ho paguem entre tots però no tothom ens en podrem beneficiar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s