El President del Consell Comarcal del Baix Ebre s’augmenta el sou més d’un 75%

Podrem mantenir els costos de les beques de menjador?

Divendres 15 de juliol se celebrava el Ple al Consell Comarcal del Baix Ebre, per fixar el règim de dedicacions i les indemnitzacions als consellers i conselleres.

L’anterior President del Consell Comarcal del Baix Ebre, per tal de transmetre un gest d’austeritat i confiança a la ciutadania va decidir no cobrir la dedicació pactada del grup d’ ERC de 20.000 € bruts/any (igual a la que cobria el grup de CiU amb el Sr. Lluís Soler) i alhora va decidir aplicar-se una reducció del sou d’un 15%, el que va suposar passar dels 27.810 € bruts/any pressupostats als 2010 als 23.640 € brut/any  fixats al pressupost del 2011.

Podrem assumir els costos del transport escolar i adaptat?

L’actual President  del Consell Comarcal del Baix Ebre un dels primers acords que pren és augmentar-se el sou més d’un 75%, i fixar-se una retribució bruta anual de 42.000 €, enlloc dels 23.640 € anteriors.

Creiem que s’ha perdut una nova oportunitat de mantenir gestos que ens apropin a la ciutadania del Baix Ebre, i alhora entenem que decisions com aquesta, tot i que són respectables, fan que la gent s’allunyi encara més de les Institucions i de la classe política.

Entenem que si en un context de crisi com l’actual s’han de proposar rebaixes en el personal i un estalvi general en l’organització (com així es va fer per al pressupost del 2011), lo més coherent seria que es donés exemple amb les retribucions dels alts càrrecs, i si la conjuntura actual permet disposar de més recursos, aquests sens dubte entenem que s’han de destinar a la veritable missió del Consell Comarcal que no ha de ser un altra que el servei de les persones i els municipis de la comarca, i no en fer possible augmentar més d’un 75% el sou d’un President.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s