Notes sobre el Ple de la Música

... de moment

 

Avui no ha estat possible, sabíem que era molt difícil, però ho havíem de provar.

El resultat del Ple ens confirma que tots els regidors i regidores de CiU aproven la destitució de Rubén Chordà, 7 regidors a 6 i un mal regust que queda de veure el Partit que governa protegint les decisions preses per la seva gent, per no assumir errors.

La proposta d’acord que demanava la readmissió del director Chordà i que es treballés per reconduir la situació de desconfiança que s’ha creat a la Banda de Música, no ha avançat.

 

Hem pogut comprovar com ha estat una decisió presa amb tota la fermesa d’un govern amb majoria absoluta, sense escoltar cap més raonament que no sigui la d’una Direcció de l’Escola de Música Municipal fortament polititzada. Que ningú pugui aixecar la veu i deixar clar que la Banda de Música només pot ser una peça més de l’Escola, això si, amb condicions.

Des d’Esquerra créiem que havia de passar pel Ple, no per fer Circ, sinó per saber si hi havia cap possibilitat d’apropament. Havíem plantejat un Ple respectuós amb les formes, pendent d’una rectificació que portés pau i unitat a la Música de la Cala. Sí, creiem que ho havíem de fer així.

I no ha pogut ser, i no per això deixarem d’insistir, no hem sumat prou regidors, però no podem deixar-ho estar. Estem disposats a continuar defensant la Música i l’esperit de la Banda sigui dins o fora de l’Escola, que avui el govern calero, ha fet un pas més per carregar-se.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s