I malgrat tot, seguim lluitant

20160718_214208

Amb la detenció i empresonament preventiu de l’exalcalde Andreu Martí dins l’operació “Tèrmica”, aquest mes de juliol a l’Ametlla de Mar, es destapa tot allò que sospitàvem i que fa temps que denunciàvem.

L’actual equip de govern, tal com vam comprometre’ns en començar aquesta nova etapa, vam encarregar la realització d’una auditoria per analitzar els processos de gestió a l’empresa pública Cala Gestió.

En tenim ja una part dels resultats, concretament la revisió de diferents procediments de contractació on vam veure que podien haver-hi irregularitats, i pròximament farem públiques les seves conclusions, a l’espera de l’altra part que analitza els procediments urbanístics realitzats durant tots aquests anys passats.

L’Operació de la Fiscalia Anticorrupció ha anat per davant i les conseqüències, com sabeu, ha comportat la detenció de l’exalcalde i la immobilització dels seus comptes bancaris.

Les nostres repetides denúncies de mala gestió deixaven de ser paraules i suposicions i es transformaven en evidències, i això provoca una sensació d’alleujament per una gran part de la població, però a la vegada, en tenir més informació sobre la magnitud dels fets i del perjudici que això pot haver suposat per al nostre ajuntament i en conseqüència per al conjunt de caleros i caleres, també comporta un gran malestar que només desapareixerà quan es faci justícia.

Per això l’Ajuntament s’ha personat com acusació particular a les diligències prèvies, perquè tan bon punt s’aixecarà el secret de sumari poder conèixer el seu contingut i emprendre les accions que corresponguin per la mala gestió de l’exalcalde, Andreu Martí, fins i tot de rescabalament.

També, com us deia al principi, quan tinguem els resultats de les auditories presentarem les conclusions en un acte obert, i si apareixen indicis de delicte, presentarem les corresponents denúncies.

Pensem que en un moment greu i extraordinari de la història de la Cala com l’actual, hem de fer pinya tots plegats i fer tots els esforços per a normalitzar una situació que ens dol i ens preocupa.

Demanarem que es faci justícia, i caldrà que entre tots superem una situació no desitjada i que de la que només ens podem recuperar sent millors persones.

Que l’experiència ens faci més forts i aixequem el cap, ben alt. Perquè ho podem fer i perquè som un gran poble.

Seguirem lluitant per fer de la Cala una vila amb un Ajuntament digne dels seus habitants. Visca la Cala!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s