Som-hi doncs!

Ha arribat el moment de prendre la decisió per continuar encapçalant el projecte d’@esquerralacala a l’Ametlla de Mar per a les pròximes eleccions municipals del 2019.
Agraeixo tenir el suport i la confiança de les persones d’Erc i del Jovent Republicà i també de molts caleros i caleres que fa que ens animem a continuar treballant per ajudar a construir una Cala millor des del lloc on ens correspongui.
Estic engrescat per molts motius, per sempre agraït de l’oportunitat que se’ns ha donat de dirigir aquest present mandat municipal 2015/19 des de l’alcaldia.
Tenim un poble preciós, la Cala, ple d’oportunitats per a tots, que cada dia fa passes de gegant per consolidar els seus fonaments, necessaris per suportar el seu gran valor, que si de flors es tractés, cada dia en floreixen de noves.
A la Cala encara som com una gran família, encara, i que per molts anys duri, podem gaudir de la proximitat de compartir els nostres espais vitals, les nostres vides s’entrellacen cada dia. I això, no passa a tot arreu, i ho hem d’aprofitar, és un dels nostres punts forts.
El progrès de la nostra petita societat té molt bons horitzons i serem molts i moltes, de variats i de diferents pensaments, els que cuidarem l’#AmetlladeMar perquè sigui el somiat poble que romandrà encara millor per als nostres fills.
I amb generositat, la humilitat que ens caracteritza, però també amb l’ambició necessària per fer aquest gran projecte de futur per al nostre poble que tots volem,
M’hi poso, en cos i ànima, treballant pel present i també per fer-vos la més bona proposta que puguem des d’Erc per a les pròximes municipals del maig del 2019.
Sempre al vostre costat, i sempre amb el vostre ajut.
Visca la Cala!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s